Naša zgodba

Pozdravljeni!

Sva mlada starša enoletne punčke, ki sta se nedolgo nazaj srečala z izzivom uvajanja hrane dojenčku. V želji to narediti kar se da optimalno, sva iskala pripomočke, ki bi hranjenje naredili zabavno in varno, spodbujali samostojnost ter hkrati bili okolju prijazni. Povezala sva se še z dvema družinskima članoma in ustvarili smo simpatične izdelke, ki zmanjšujejo uporabo plastike, so okolju prijazni, biološko razgradljivi, varni in trajnostni.

Izdelani so iz organskega bambusovega lesa, ki je bil vzgojen brez uporabe gnojil in pesticidov in predstavlja ekološko razgradljivo alternativo plastiki, vseeno pa je odporen na toploto in dobro vzdržljiv v stiku s hrano ter tekočinami. Bambus je obnovljivi vir, saj je ena izmed najhitreje rastočih rastlin na Zemlji, zelo učinkovito pa pomaga tudi pri proizvajanju kisika in zmanjšanju globalnega segrevanja.

Ker sva zagovornika tega, da se otroci že od uvajanja goste hrane skozi igro učijo jesti samostojno, smo krožnikom in skledam dodali snemljivo vakumsko silikonsko podlago, ki bo staršem prihranila kar nekaj časa pri čiščenju hrane s tal, saj se pritrdijo na katerikoli stolček ali mizo in s tem preprečijo pojav “letečih krožnikov”. 

Na naši spletni strani bomo objavljali tudi različne napotke, ideje, recepte in izkušnje, povezane s prehranjevanjem otrok – vabimo vas, da slednje delite z nami na naših Instagram in Facebook profilih tudi vi!

myBamBuddy: Simpatični, funkcionalni in okolju prijazni krožniki in sklede iz bambusa s snemljivo vakumsko silikonsko podlago, ki se pritrdi na otroški stolček ali mizo.
myBamBuddy

Zakaj izbrati nas?

Hitra dostava

Večino paketov po Sloveniji dostavimo v roku 72 ur.

Varna plačila

Najnovejše tehnologije za varen nakup.

Zanesljiva podpora

Skupaj hitro rešimo vsak problem.