General terms and conditions

Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi Zveza potrošnikov Slovenije!

NAČIN PLAČILA

PLAČILNA KARTICA – Plačilo s plačilno kartico (npr. Mastercard ali Visa) je takojšne ob zaključku naročila, plačila izvajamo preko sistema Stripe
GOTOVINA – Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ko vam dostavna služba Pošte Slovenije ali GLS dostavi paket.
PREDRAČUN – Plačilo z nakazilom na naš TRR je možno ob predhodnem kreiranju predračuna na vaš e-mail.
PAYPAL – Takojšne plačilo preko plačilnega sistema Paypal (možnost uporabe kreditnih kartic: Mastercard, Visa, Visa Elektron, American Express,…)

CENA
V ceno je vštet 22% DDV

DOBAVNI ROK
V spletni trgovini se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni v MyBamBuddy spletni prodaji, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi, jih prejmete na dom v roku 3 – 5 delovnih dni. Knjigo lahko zaradi omejene lastne zaloge pošlje tudi založnik, zato ni nujno, da bo dobavljena hkrati z ostalimi izdelki. V tem primeru boste knjigo boste prejeli v roku 3 – 6 delovnih dni. Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije in GLS, kar pomeni, da Vam naročene izdelke dostavijo na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti, vas bo kurir kontaktiral in se z vami dogovoril o načinu dostave. V primeru plačila po povzetju kupec ob prevzemu plača izdelek in poštnino, ter stroške plačila po povzetju.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA
ZLORABA nakupa je kazniva! Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe na daljavo, v tem primeru mora kupec to sporočiti na naš elektronski naslov info@mybambuddy.com, če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca. Pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Kupec ima pravico da odstopi od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je kupec blago že plačal, mu mora podjetje vrniti plačano kupnino v roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka. V vračilo kupnine se NE šteje znesek za opravljeno storitev dostave – poštnine. V 14 dneh od pisnega sporočila mora kupec blago vrniti, nepoškodovano, neodprto in v stanju kot je bilo na začetku. Podjetje MyBamBuddy mora vrniti kupnino v roku 14 dni po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor MyBamBuddy upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila zgolj z namenom da bi zavajal ali škodoval MyBamBuddy, kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska!

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podjetje MyBamBuddy v spletni trgovini zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, GSM, elektronski naslov.Navedeni osebni podatki se zbirajo in obdelujejo za namene izvedbe in dostave spletnih naročil, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih, analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad ter izvajanje ciljnega trženja.Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.
Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov za MyBamBuddy je Vita Repnik, telefon: 040 436 101, e-pošta: info@mybambuddy.com. Veljavnost splošnih pogojev: od 1. 4. 2021 do spremembe oziroma preklica.

OBVEŠČANJE
Uporabnik se lahko naroči tudi na prejemanje e-novic in se od njih kadarkoli odjavi preko povezave v prejetih e-novicah ali tako, da odjavo sporoči na elektronski naslov: info@mybambuddy.com. Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice oz. jih navedete ob naročilu v spletni trgovini obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6(1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših

osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih
podatkov in pravico do ugovora.

POŠTNINA

Poštnino v Sloveniji zaračunavamo po veljavnem ceniku:

Poštnina ob naročilu do 18€ = 2,9€
Poštnina ob naročilu nad 18€ = 3,9€

Pri plačilu po povzetju kupec plača storitev v višini 1,5€.

IZDAJA RAČUNA

Podjetje je zavezano k posredovanju računa po e-pošti ali po pošti ob dostavi paketa. Kupec je zavezan, da račun prevzame.